Kinderfeestjes


Vind je het leuk om een creatief kinderfeestje te organiseren? Dan ben je bij Anja Horvers Keramiek & Creativiteit op het juiste adres. Kies voor een leuke middag waarin ze zich helemaal kunnen uitleven met klei. Tot maximaal 12 kids.

Een potje van klei op een echte draaischijf, of een eigen creatie van klei maken! De kinderen kunnen in mijn atelier hun eigen kunstwerkje kleien. Als de kunstwerken af zijn, gaan ze deze beschilderen met 'engobe'. De potjes en beeldjes moeten vervolgens drogen en gebakken worden en kunnen na circa 1 week worden opgehaald. Een mooie herinnering aan een mooie middag!

Dagdeel of avond van 2,5 uur € 14,- per kind (incl. klei/ materialen, engobes, eerste (biscuit) stook, limonade, iets lekkers).

 
 


Kindercursus


Meld je kind aan voor mijn kindercursus. De kinderen kunnen hun eigen creativiteit en ideeën tot uiting brengen en ik help daarbij middels diverse technieken, zoals pottendraaien, stempelen, werken met mallen en het beschilderen van keramiek met engobe en onderglazuur, etc. Een groep bestaat uit maximaal 6 kinderen zodat ieder de nodige aandacht krijgt.
De cursus bevat 6 lessen van 2 uur op vrijdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur en op zaterdagmiddag van 14.30 - 16.30 uur.
Data 2, 16, 30, 31 oktober

7, 13, 14, 27, 28 november

11, 12, 19 december.
De kosten zijn € 87,50 inclusief alle materialen, stookkosten, ranja en iets lekkers.