Kinderfeestjes


Vind je het leuk om een creatief kinderfeestje te organiseren? Dan ben je bij Anja Horvers Keramiek & Creativiteit op het juiste adres. Kies voor een leuke middag waarin ze zich helemaal kunnen uitleven met klei. Tot maximaal 10 kids.

Een potje van klei op een echte draaischijf, of een eigen creatie van klei maken! De kinderen kunnen in mijn atelier hun eigen kunstwerkje kleien. Als de kunstwerken af zijn, gaan ze deze beschilderen met 'engobe'. De potjes en beeldjes moeten vervolgens drogen en gebakken worden en kunnen na circa 1 week worden opgehaald. Een mooie herinnering aan een mooie middag!

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dagdeel of avond van 2 uur € 15 per kind (incl. klei/ materialen, engobes, eerste (biscuit) stook, limonade, iets lekkers).

 
 


Kindercursus


De kinderen kunnen hun eigen creativiteit en ideeën in klei tot uiting brengen! Gina en ik helpen hen daarbij.
Er komen diverse technieken aan bod zoals werken met mallen en platen klei, pottendraaien, stempelen, het beschilderen van keramiek met engobe en onderglazuur, etc.
Een groep bestaat uit maximaal 6 kinderen, zodat ieder de nodige aandacht krijgt. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

De cursus bevat 6 lessen van 2 uur. De kosten zijn € 87,50 inclusief alle materialen, stookkosten, ranja en iets lekkers.

Dagen waarop de kindercursus wordt gegeven: Vrijdagmiddag van 15.15 uur – 17.15 uur en zaterdagmiddag van 14.30 uur – 16.30 uur.
Neem contact met mij op voor de specifieke data.